Pages Menu
 Vanzări 0374.109.855
    Suport  0374.109.859
Categories Menu

Despre Noi

AlfaTrust Certification este o companie in continua dezvoltare pe piața serviciilor de incredere si nonrepudiere a tranzactiilor din Romania.

Autoritate de Certificare in Romania, incepand cu anul 2010 si isi confirma statutul prin reacreditarea obtinuta in 2014. Astfel, AlfaTrust Certification este inscrisa in Registrul Furnizorilor de Servicii de Certificare(FSC) care emit, administreaza, revoca si reinnoiesc certificate digitale calificate in conformitate cu prevederile legale in vigoare(Legea455/2001).

De asemenea, AlfaTrust Certification este acreditata ca furnizor de servicii de marcare temporala.

Cele doua competente dobandite de noi , in baza acreditarilor Ministerului pentru Societatea Informationala ca si furnizor Semnatura Electronica si Marcare Temporala au generat Solutia de Facturare Electronica.

Compania AlfaTrust Certification S.A. este operator de date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, notificarea sa fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu nr. 18195.

 

Interesat de solutiile noastre?

Un consultant iti va oferii oricand informatii suplimentare pe mail, [email protected] / tel +40 (0) 374 109 855.

AlfaStamp

AlfaStamp